Tworząc od podstaw własny zakład gastronomiczny, z całą pewnością zastanawiasz się, co powinieneś w nim umieścić. Istnieje wiele ciekawych rozwiązań, które pozwolą ci zachwycić twoich gości. Jednak tylko od ciebie zależy, które będziesz stosował. Dlatego przedstawiamy ci kilka propozycji.
Czy jest ktoś, kto nie lubi frytek? Najpewniej zdarzają się takie osoby, ale zazwyczaj są wyjątkami. Dlatego jeśli tylko pragniesz zaserwować swoim gościom ten wspaniały dodatek do mięs czy ryb, powinieneś zaopatrzyć się w elektryczną frytownicę. Pozwoli ci ona na szybkie i efektywne przygotowywanie frytek, dzięki czemu zaspokoisz potrzeby wszystkich gości.
Co więcej, frytownica może ci pomóc także w przygotowywaniu innych dań na głębokim tłuszczu, takich jak mięsa czy warzywa. Wykorzystaj ją dowolnie, pomysłów na pewno ci nie zabraknie!
Czy w twojej restauracji często podawany jest ryż, a ty musisz przygotować go idealnie: aby nie był zbyt ulepiony i rozgotowany, ale też nie nazbyt twardy? Ziarenka mają być sypkie, a jednocześnie rozpływać się w ustach? W takim razie powinieneś zainteresować się obróbką termiczną ryżu w specjalnie dedykowanym do tego celu naczyniu.
Proponowane urządzenie pozwala na przygotowanie nawet 9 L ryżu, co zapewni jego wystarczającą ilość dla nawet 50 gości. Posiada także funkcję podtrzymywania ciepła i zabezpieczenia, które uniemożliwiają przypalenie. Dzięki temu z całą pewnością będziesz w stanie uzyskać idealnie miękki, smaczny ryż dla swoich gości, a dodatkowo przygotujesz go z odpowiednim wyprzedzeniem.